Satiră

După reclama la casa de brokeraj , Irinel a fost contactat de liceul Jean Monnet: „Așa nu!”

După reclama inedită la o casă de brokeraj, Irinel Columbeanu a fost contactat de liceul Jean Monnet, tot pentru o reclamă în scop de „așa da, așa nu!”

Oficialii liceului Jean Monnet din București l-au contactat pe Irinel Columbeanu pentru a discuta despre o posibilă reclamă. Practic, Irinel trebuie să le transmită pensionarilor de vârsta lui și cu mulți bani, că minorele trebuie lăsate în pace.

„Da, mi se trage de pe vremea când eram cu Moni. O să facem o reclamă. Le voi transmite pensionarilor să găsească măcar o facultate, că vremea liceelor s-a dus”, a transmis Irinel Columbeanu.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.