Satiră

După ce locuitorii din Băneasa au reclamat că nu se pot odihni din cauza festivalului “Nostalgia”, Țiriac dă în judecată “SAGA” pentru haosul de la ROMAERO. “AvioaneLE n-au avut liniște”

După ce locuitorii din Băneasa au reclamat că nu se pot odihni din cauza festivalului “Nostalgia”, Țiriac dă în judecată “SAGA” pentru haosul de la ROMAERO. “AvioaneLE  n-au avut liniște”

LIVING ERA BANNER

După ce festivalul “Nostalgia” a făcut “prăpăd” la marginea Bucureștiului, iar locuitorii au reclamat “bubuiala”, acum Țiriac a prins curaj. Miliardarul a dat în judecată organizatorii festivalului SAGA.

El s-a plâns de faptul că avioaneLE sale nu s-au putut odihni, iar kerosenul a fost furat de băieții din Ferentari prezenți la festival. Culmea, în ziua următoare a putut achiziționa kerosenul de pe OLX.

“E imposibil așa ceva! Eu când aduceam oamenii la vânătoare omoram doar animale, nu făceam atât haos! Îi voi da în judecată, nici nu se pune problema!”

Redacția G4Media, supărată că nu a primit invitații moca pentru festivalul din Băneasa. Se pare că domnul Țiriac nu e singurul deranjat. Redacția G4Media a scris despre festival și alertat autoritățile care deja se aflau la fața locului.

“La anul promitem că le vom oferi invitații moca și vom plasa și un advertorial la ei pe site… sperăm că nu vor mai scrie despre noi”, spune organizatorii festivalului care a pus pe jar toți locuitorii din Pădurea Băneasa.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *