Satiră

După ce l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu, Tucă îl dă și pe Budeanu. Motivul e halucinant! A primit mai mulți bani decât se stipula în contract

După ce l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu, Tucă îl dă și pe Budeanu. Motivul e halucinant! A primit mai mulți bani decât se stipula în contract.

BREAKING NEWS! Tucă iese la atac! După ce l-a dat în judecată pe tovarășul de-o viață, Adrian Sârbu, Marius Tucă l-a luat în vizor și pe Budeanu, patronul grupului Gândul Network.

Se pare că prezentatorul a primit mai mulți bani decât prevedea contractul, asta după ce Adrian i-a dat țeapă. Sătul de atâtea țepe, Marius Tucă și-a luat inima-n dinți și îl va acționa în instanță pe Radu Budeanu!

“E incredibil ce se petrece în țara noastră! Fiecare face ce vrea. Cum să-mi plătească dările la stat și să-mi ofere mai mulți bani?”, afirmă prezentatorul de Youtube.

Ion Cristoiu, alături și el de prietenul Tucă. „Da, îl înțeleg pe Marius… mie mi-a dat chiar și bonus… în fine, asta e de domeniul trecutului”, spune “Marele Jack”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *