Satiră

După ce au prins un angajat Catena care făcea trafic de droguri, DIICOT a reținut un paznic Mega Image pentru trafic de arme

Nea Georgică (98 ani), paznic Mega Image de mai bine de 6 ani, a fost reținut de DIICOT pentru trafic de arme.

„Incredibil! Nu am bănuit nimic, am crezut că mai vrea un venit în plus… ce-i drept, am văzut în unele zile că avea o față de parcă era pe moarte, dar… am crezut că-i vârsta”, spune managera magazinului.

„Cine? Nea Georgică? Nu-mi vine să cred…”, afirmă stupefiată vecina lui. „Dădea bună ziua și femeia de serviciu, nu l-aș fi crezut în stare.”

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *