Internațional

Două „cadavre extraterestre”, prezentate în Congresul Mexicului. VIDEO

Dovada că nu suntem singuri în lume se pare că a venit. În Congresul Mexicului au fost prezentate două „cadavre extraterestre.”

Un jurnalist și cercetător specializat în fenomene neidentificate și anormale (UAP), cunoscute mai bine sub denumirea de OZN-uri, a prezentat rămășițele presupuselor ființe „non-umane” parlamentarilor din Mexic marți, în cadrul primei audieri publice a țării pe această temă, notează CBSnews.

Jamie Maussan a adus două cutii ce conțineau corpuri mici ale extratereștrilor descoperite în Peru în 2017. El a declarat că datarea cu carbon-14 efectuată de Universitatea Națională Autonomă din Mexic a stabilit că rămășițele au vârste cuprinse între 700 și 1.800 de ani. Fiecare dintre figuri are doar trei degete la fiecare mână și capete alungite, asemănătoare, cel puțin superficial, personajului ET născut în Hollywood.

„Aceasta este prima dată când (viața extraterestră) este prezentată într-o astfel de formă, și cred că există o demonstrație clară că avem de-a face cu specimene non-umane care nu sunt legate de nicio altă specie din lumea noastră”, a declarat Maussan parlamentarilor, îndemnându-i să ia în considerare această temă.”

El a afirmat că dovezi de ADN ar putea demonstra că specimenele nu provin de pe această planetă, dar nu era clar dacă s-au efectuat astfel de teste.

Cel puțin o afirmație anterioară a lui Maussan despre presupusele rămășițe „non-umane” descoperite în Peru a fost demontată, cu toate că specimenele prezentate marți în Ciudad de México păreau diferite de cele despre care a vorbit anterior în 2015.

Audierea a avut ca scop dezbaterea limbajului referitor la OZN-uri în Legea de Protecție a Spațiului Aerian, care, dacă va fi aprobată, ar transforma Mexicul în prima națiune care recunoaște oficial prezența vieții extraterestre pe Pământ, potrivit agenției de știri Reuters.

Maussan, care apare regulat în mass-media mexicană pentru a-și prezenta cercetările și rapoartele despre OZN-uri, a fost însoțit la audierea din Camera Deputaților a Congresului Mexican de către un fost pilot al Marinei SUA care a susținut recent o poziție similară în fața politicienilor din Washington.

Ryan Graves, directorul executiv al organizației Americans for Safe Aerospace, le-a spus politicienilor mexicani că a fondat grupul după ce „a recunoscut necesitatea acțiunii și a răspunsurilor.”

„Noi credem că OZN-urile reprezintă o prioritate urgentă atât pentru siguranța aerospațială, cât și pentru cercetarea științifică,” a declarat el marți. „Ne concentrăm pe îmbunătățirea educației publice referitoare la OZN-uri.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *