LifestyleVedete

Donald Trump și-a lansat propria marcă de adidași. Cât costă perechea „Never Surrender High-Tops”

Donald Trump și-a făcut apariția la Sneaker Con din Philadelphia pentru a-și prezenta noua linie de adidași, numită „Never Surrender High-Tops”. Pereachea de încălțăminte este disponibilă la un preț de 399 de dolari și au stârnit interesul participanților la eveniment.

Cu toate acestea, lansarea acestor adidași vine într-un moment controversat pentru fostul președinte american. La scurt timp după prezentarea adidașilor, un judecător din New York a emis o decizie uriașă împotriva lui Trump, obligându-l să plătească penalități în valoare de 354,9 milioane de dolari. Această amendă a fost impusă după ce Trump a fost găsit vinovat de supraevaluarea intenționată a averii sale nete pentru a înșela creditorii.

Lansarea noilor adidași și decizia judiciară împotriva lui Trump au atras atenția presei și a publicului, alimentând discuții aprinse în mediul online și în comunitatea politică. În timp ce unii admiră inițiativa sa de a-și dezvolta propria marcă de încălțăminte, alții critică gestul său ca fiind o încercare de a distrage atenția de la problemele legale cu care se confruntă.

Indiferent de opinii, lansarea noii linii de adidași și decizia judiciară reprezintă evenimente importante care marchează parcursul public al lui Donald Trump și continuă să genereze dezbateri aprinse în rândul opiniei publice.

„Cred că va fi un mare succes”

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes”, a spus Trump.

Pantofii înalți, aurii și strălucitori, marcați cu un detaliu al steagului american pe spate, au făcut senzație sub denumirea de „Never Surrender High-Tops”, fiind vânduți la un preț de 399 de dolari pe un nou site de comerț online. Acest site comercializează, de asemenea, parfumul Victory47 al lui Trump, la prețul de 99 de dolari sticla. Cu toate acestea, site-ul a declarat că nu are nicio legătură oficială cu campania lui Trump, deși oficialii acesteia au promovat apariția în postări online.

Reacția lui Trump la decizia judecătorului Arthur Engoron a fost vehementă, după ce acesta a ordonat atât lui, cât și fiilor săi cei mai mari și asociaților săi să plătească peste 354,9 milioane de dolari, plus dobânda anticipată, după ce i-a găsit vinovați de comiterea intenționată a unei fraude financiare pe parcursul unui deceniu.

În plus, Trump se confruntă cu patru procese penale la nivel statal și federal, inclusiv unul programat să înceapă la New York pe 25 martie, pentru presupuse plăți de bani pentru tăcere către o vedetă porno. Aceasta înseamnă că Trump va deveni primul fost președinte american care va fi judecat pentru acuzații penale.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.