Satiră

Doamna Victor Ponta, noua secretară a lui Marcel Ciolacu. „Muncește și gratis. Vedeți? Așa se face!”

Marcel Ciolacu și-a tras secretară de lux! Victor Ponta îi face cafeaua și îi va aduce corespondența.

ponta ciolacu secretara politica

Nu mai este un secret! Singura soluție pentru Ponta ca să mai intre înapoi în politică a fost asta: Să devină secretară. A strâns din dinți, dar se pare că s-a rezolvat.

Ciolacul este foarte mulțumită de doamna Victor Ponta. „Este un exemplu pentru români! A venit, muncește și pe degeaba! Poporul român se plânge că nu poate trăi cu 1.800 de lei pe lună. Ei bine, doamna Victor vine gratis. Ea cum poate?”

Probabil că, în scurt timp, și Iohannis își va lua secretară de nivel înalt. Surse spun că Liviu Dragnea este pe punctul de a deveni secretara președintelui. De ce îl preferă Iohannis pe Dragnea? Evident, gătește, ceea este un mare plus.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *