Satiră

Directorul Coca-Cola a găsit o soluție ca să nu mai piardă capacele. “Într-o zi o să vă leg pe toate!”

Supărat că tot pierde capacele de la sticlele de Coca-Cola în ședințele de board, directorul companiei s-a enervat, iar, potrivit surselor din interior, acesta a țipat tare în timpul unui meeting: „Într-o zi o să vă leg pe toate.”

LIVING ERA BANNER

Se pare că ziua aia a și venit, iar acum, sticlele brandului au capacele legate. Astfel, acesta a reușit să enerveze jumătate din Planetă.

Subalternii directorului șușotesc pe la colțuri: „Nu prea a fost nimeni de acord, dar dacă i s-a pus pata… Măcar sticlele de Fanta să le fi lăsat așa, că mă chinui în fiecare zi să beau.”

Mai mult, se pare că firmele care comercializează băuturi alcoolice vor da în judecată compania Coca-Cola. Directorii susțin că le pun bețe în roate.

„Cum să lege capacele? Acum le-a dat idei tuturor… Toți bețivii își vor aminti acum unde e capacul și îl vor pun imediat. Așa… când nu știau… beau și câte 2-3 sticle.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *