FotbalSport

Dinamo caută cea de-a doua victorie, în timp ce FC Botoșani dorește să scape de chinul ultimei poziții

Etapa a șasea a SuperLigii continuă astăzi, 19 august, când Dinamo va întâlni Voluntari, de la 21:45, iar FC Botoșani se va duela cu Oțelul Galați, de la 17:00.

LIVING ERA BANNER

FC Botoșani – Oțelul Galați

Meciul precedent disputat acasă de FC Botoșani, partida cu FCU Craiova 1948, a fost pierdut cu 0-1. În urma înfrângerii, botoșănenii au oprit seria de șapte jocuri fără înfrângere pe teren propriu.

Elevii lui Dorinel Munteanu au reușit două remize în acest sezon în postura de vizitatori, 0-0 cu Univ. Craivoa și 1-1 cu Sepsi.

Din punct de vedere statistic, partida va fi una importantă pentru oaspeți, deoarece se află în fața meciului cu numărul 900 pe prima scenă.

FC Botoşani şi Oţelul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de patru ori, de două ori s-au impus gazdele din acestă rundă, un joc a fost câştigat de gălăţeni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

FC Voluntari – Dinamo

„Câinii roșii” au reușit prima victorie din acest sezon, luni seară, în fața celor de la FC Botoșani, iar echipa antrenată de Ovidiu Burcă este dornică de un nou succes.

Schimbările interne la club continuă. Andrei Nicolescu a preluat funcția lui Vlad Iacob după ce revocarea acestuia, dar oficialul va fi prezent la meci.

„4.500 de dinamoviști la Voluntari. E nevoie de o peluza plină, mai sunt 48 de ore până la meci (…). Fiecare meci trebuie abordat cu toate forțele. Cu o atmosferă cum numai noi știm să o facem, Dinamo învinge”, au scris cei din PCH pe Facebook.

În conferința de presă premergătoare partidei, Ovidiu Burcă  a anunțat că la Dinamo ar putea reveni Lamine Ghezali, accidentat în startul sezonului.

„Neluț Rosu nu este pentru meciul de mâine. A suferit o microleziune fibrilară la ultimul meci. Probabil de săptămâna viitoare se va întoarce la antrenamente pentru că nu e ceva grav, dar am hotărât să nu riscăm. A și ieșit în meciul trecut.

Ghezali se antrenează cu noi de câteva zile. Vedem cum va fi și azi și vom lua o decizie. La Lucas nu sunt actele încă gata, dar nici el nu este pregătit fizic să joace de la început.

Vom întâlni un adversar cu o foarte mare experiență, o echipă solidă, cu multă omogenitate.

Chiar dacă au schimbat antrenorul, e un club cu o anumită stabilitate, structură, organizare. Ne va aștepta un meci destul de dificil, chiar dacă în ultima etapă cei de la Craiova i-au învins.

Totuși, până atunci au făcut partide solide și au învins adversari de calibru. Noi am progresat de la zi la zi. Am avut un meci care ne-a dat foarte multă încredere, mai multă speranță pentru viitor.

A fost un meci pe care îl așteptam. Aștept să devenim mai buni și avem mâine prima ocazie să arătăm lucrul ăsta la Voluntari”, a spus Ovidiu Burcă.

Echipe probabile

FC Voluntari: 1. Vâlceanu – 24. Ricardinho, 34. Matricardi, 5. Armaș, 7. Aliji – 27. Boboc, 22. Rața, 4. Crepulja, 17. D. Andrei – 16. Sigurjonsson – 77. Nemec

Dinamo: 1. Golubovic – 2. Moura, 23. Patriche, 28. Homawoo, 31. Amzăr – 98. C. Costin, 8. Larrucea, 10. D. Iglesias, 17. Politic – 22. Bani – 7. Goncalo

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport, Prima Sport 2

voluntari dinamo

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *