Satiră

DIICOT l-a găsit pe Cherecheș și va trimite un UBER după el

După ce a ajuns la graniță cu un taxi și a fugit din țară, DIICOT îi trimite un UBER lui Chercheș să-l aducă înapoi în țară.

Da, surse din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism București au luat decizia de a-i trimite un UBER lui Chercheș ca să-i demonstreze faptul că nu-i vor face nimic.

„Nu-ți facem nimic, promitem. Ia UBER-ul pe care ți-l trimitem noi să-ți arătăm o schemă”, i-au transmis oficialii DIICOT.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.