Satiră

Digi24 devine DigiBank24.ro. Internet banking pentru politicieni, ca să le vireze mai ușor banii

Ca să încaseze mai rapid banii și mult mai ușor, redacția Digi24 a găsit soluția! Se dă drumul la DigiBank24.ro.

Da! Ca să nu mai existe discuții la Digi24, se pare că oficialii apelează la o soluție de urgență. Se rebranduiesc în DigiBank24.ro, ca să vireze politicienii banii direct prin aplicație și să nu mai aștepte zile întregi după ei.

„După lungi discuții cu Ciucă și restul, am ajuns la concluzia că trebuie să facem acest pas. Nu se mai poate, banii vin cu întârziere și acum de sărbători”, spune oficialii Digi24.

De altfel, și cei de la B1TV aveau în plan un astfel de pas, dar finanțarea s-a oprit, redacția fiind pedepsită drastic pentru că au îndrăznit să atace partidul.

Ce-i drept, ăștia își merită soarta.

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.