LifestyleVedete

Dezvăluiri din viața privată a familiei Regale Britanice. De ce s-a supărat Regina Elisabeta a II-a pe prințul Harry și Meghan

Conform informațiilor apărute în Daily Mail și dezvăluite în biografia viitoare „Charles III: New King. New Court. The Inside Story”, se pare că Regina Elisabeta a II-a ar fi fost extrem de furioasă pe Prințul Harry și Meghan Markle după ce aceștia au pretins public că au primit aprobarea ei pentru folosirea numelui Lilibet pentru fiica lor.

Un consilier regal menționează că regretata monarhă era „mai supărată ca niciodată” în legătură cu acest incident. Conform relatărilor, cuplul regal nu ar fi solicitat niciodată aprobarea reginei Elisabeta pentru utilizarea numelui Lilibet înainte de nașterea copilului în iunie 2021.

Reprezentanții cuplului nu au făcut încă comentarii cu privire la această dezvăluire.

Această nouă perspectivă aduce în prim plan tensiunile dintre familia regală și Harry cu Meghan, accentuând complicațiile relațiilor în contextul schimbărilor din familia regală.

O sursă de la Palatul Buckingham a declarat pentru BBC că Regina nu și-a dat acordul pentru a folosi porecla sa din copilărie. Inițial, se zvonea că Harry ar fi cerut aprobarea Reginei, dar sursa transmite că Regina „nu a fost întrebată niciodată despre acest lucru”, a scris atunci pe Twitter, actuala X, corespondentul regal BBC Jonny Dymond.

Cu toate acestea, surse regale au confirmat pentru Page Six că Harry, în vârstă de 39 de ani, a sunat și a vorbit cu bunica sa după ce Markle, în vârstă de 42 de ani, a născut la Santa Barbara Cottage Hospital.

Deși o altă sursă a adăugat: „Probabil că a fost un apel în care i s-a spus că fiica sosit pe lume și că plănuiau să o numească după porecla Reginei din copilărie, iar la astfel de lucruri nu poți spune nu. Mă îndoiesc că au întrebat – mai degrabă au informat”.

„Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Numele ei mijlociu, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică decedată, Prințesa de Wales,” a transmis familia la momentul respectiv.

Amintim că Regina Elisbata a murit pe 8 septembrie 2022.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.