Satiră

De teamă că vom obține un rezultat pozitiv cu Israel, Edi Iordănescu l-a exclus din lot definitiv pe Mihăilă

După ce am reușit, din păcate, un egal cu în deplasare cu Elveția din cauza lui Mihăilă, Edi Iordănescu a decis! Nu-l va mai introduce deloc și nu-l va mai convoca niciodată!! “E prea riscant… a marcat în ultimele minute și ne-a adus egalarea. Ne încurcă!”

Pe de altă parte, spune Edi, Ianis Hagi va fi titular de acum înainte. „Clar! Ianis Hagi va fi titular! Nu a jucat nimic. Era și păcat să ne ieșim din ritm”, completează antrenorul naționalei.

Surprins în timp ce părăsea Nuba Summer Vibes la 5 dimineața, Alibec e gata pentru meciul cu Israel. „Mă antrenez de două weekend-uri încoace… mai târziu de 5 dimineața nu am reușit să plec de aici. Sper să putem pierde, că altfel…

Imediat după meciul cu Israel, vine returul cu Kosovo.

Nea Gică din Dobroeștii de Jos nici a auzit de Kosovo. A crezut că e oraș: “M-am și mirat când am auzit că joacă România cu Kosovo. Am crezut că s-a întors lumea cu susul în jos. Măcar un egal să scoatem și noi dacă bătaie nu putem să luăm.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *