Satiră

De Halloween, Dorian Popa s-a îmbrăcat într-un halat și a împărțit prăjitura „Albă ca zăpada” polițiștilor

Dorian Popa, de neoprit! De Halloween, „Hâtz Johnule” s-a îmbrăcat într-un halat alb și a împărțit prăjitura „Albă ca zăpada” polițiștilor.

Vizibil bulversat, oamenii legii l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost uluitor! Faimosul vlogger a ieșit pozitiv la droguri.

„Nu știu de unde, eu nu am tras nimic! Nu știu cu ce a făcut mamișor prăjitura asta”, spune revoltat Dorian Popa.

Ca să fie treaba, treabă, a plecat la secție doar cu halatul pe el, cu „cheluțu” vizibil speriat și înghesuit.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.