Satiră

De-abia acum s-a aflat! Simona Halep era dealerul lui Vlad Pascu

A trecut ceva timp până când DIICOT s-a prins! Simona Halep era dealerul secret al lui Vlad Pascu. Când au prins-o în fapt, n-a mai avut cine să-i mai aducă să tragă pe nas, dar noroc că are o mamă și a avut grijă de el.

De când a fost prinsă dopată, Pascu intrase în sevraj, iar mama tânărului drogat se pare că se droga și ea. Bunica fuma marijuana, iar străbunica era de rit vechi și fără bani: avea punga cu prenandez.

Tatăl viitorului drogat cu potențial se pare că se ocupa cu clasicul ritual cu Ayahuasca. Avea și 2-3 băieți de la Peru și-l făceau pe ăla original, nu toate fake-urile.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *