Film

DC anunță lansarea a altor două filme cu supereroi în 2024

Anul 2023 este unul plin pentru DC, deoarece lansează ultimele patru filme DCEU înainte de repornirea DCU a lui James Gunn, care începe cu Superman: Legacy din 2025, notează The Direct.com.
Se așteaptă ca marca albastră să lanseze două serii originale Max cu spin-off-ul The Batman – The Penguin și Gunn’s Creature Commandos.

DC anunță lista de filme animate din 2024

După confirmarea că DC va dezvălui știri despre lista sa de filme animate din 2024 la San Diego Comic-Con de anul acesta, marca albastră a anunțat două noi filme care urmează să fie lansate anul viitor.
Niciunul dintre proiectele animate DC nu a primit o dată oficială de lansare sau multe detalii, dar fanii au acum un titlu și un logo pentru ambele.
Joker: Folie à Deux -urmează să apară în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Justice League: Crisis on Infinite Earths

DC va adapta din nou povestea Crisis on Infinite Earths pentru un nou film de animație, după ce povestea Multiversal a fost explorată anterior pe The CW în ultimul eveniment major crossover al Arrowverse.
Crisis on Infinite Earths vede eroii Ligii Justiției de pe tot Universul unindu-se pentru a opri Anti-Monitor în timp ce el încearcă să distrugă toate realitățile. Ca atare, evenimentul ar putea prezenta personaje din alte universuri animate sau live-action din trecut.

Watchmen

Următorul film va fi Watchmen, aprofundând în miturile DC explorate în filmul lui Zack Snyder din 2009 și într-un serial HBO din 2019. Nu este clar dacă filmul animat va fi o poveste nouă în lumea Watchmen, din seria HBO sau o adaptare nou-nouță a poveștii benzi desenate Alan Moore.
Watchmen are loc în afara universului principal DC și prezintă un grup de supereroi pensionați care au influențat semnificativ peisajul politic al lumii lor și sunt scoși din sistemul de pensii după ce unul dintre ei este ucis.
Nu este clar exact ce a plănuit DC pentru Watchmen, mai ales după ce serialul HBO a fost unul complet. 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *