Fotbal

CSKA Sofia și-a demis antrenorul! A fost dat afară după meciul dezastruos cu Sepsi

Antrenorul echipei CSKA Sofia, Sasa Ilic, în vârstă de 45 de ani, a fost demis, potrivit gsp.ro. Reamintim că echipa bulgară a pierdut în fața echipei Sepsi, scor 2-0, în turul II preliminar din Conference League. Pentru returul cu Sepsi, se pare că Nestor El Maestro va sta pe bancă, antrenor care tocmai a semnat cu CSKA.

Sasa Ilic, demis de CSKA Sofia

„Conducerea CSKA a decis să schimbe staff-ul tehnic al echipei. Sasa Ilic și asistenții săi, Velicko Kaplanovic, Milorad Pekovic, Darko Obradovic și Slobodan Milinkovic, au fost eliberați de contract.

Le mulțumim tuturor pentru dăruirea și pasiunea cu care au lucrat. Suntem recunoscători pentru echipa pe care au creat-o și pentru realizările din sezonul trecut. Am rămas cu sentimente extrem de calde și prietenoase și le vom aprecia întotdeauna abordarea și atitudinea față de toți cei din club.

Vor fi mereu bineveniți și primiți cu căldură! În ceea ce privește fotbalul, însă, echipa noastră este în declin și are nevoie de o schimbare, care credem că va veni odată cu instalarea unui nou staff”, a comunicat CSKA Sofia.

Sârbul Ilic antrena echipa era din iunie 2022.

Noul antrenor al echipei din Bulgaria, propus pentru banca celor de la FCSB

Nestor El Maestro, născut cu numele de Nestor Jevtić pe care și l-a schimbat când a emigrat cu familia în UK, a fost antrenorul formației din Turcia Goztepe, în 2022. Acesta a părăsit echipa după șase înfrângeri consecutive.

De asemenea, a fost propus pentru banca celor de la FCSB, înainte de numirea lui Elias Charalambous.

Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia se joacă la Sfântu Gheorghe, joi, 3 august, de la ora 20:00. Câștigătoarea din acest duel se va califica în turul 3 preliminar Conference Lague și va înfrunta învingătoarea din duelul Torpedo Kutaisi – Aktobe (1-4, în tur). Sepsi a dominat partida din tur și a pus presiune maximă pe bulgari!

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *