LifestyleTravel

Croazieră de trei ani în jurul lumii! Cât costă și ce vei vizita?

 
Life at Sea Cruises, cu sediul în Florida, o divizie a companiei de management de nave Miray Cruises, a anunțat recent o croazieră de trei ani, în timpul căreia oaspeții vor naviga aproximativ 209.220 km, se vor opri în 375 de porturi din 148 de țări și vor vizita fiecare continent, notează afar.com.

Croazieră de trei ani în jurul lumii! Cât costă și ce vei vizita. Cât costă și ce vei vizita?

Nava va pleca din Istanbul, Turcia, la 1 noiembrie 2023, înainte de a face opriri suplimentare (unde pasagerii se pot, de asemenea, îmbarca) în Barcelona și Miami. În cele peste 1.000 de zile care vor urma, nava va explora o mare parte din America de Sud, Antarctica, Caraibe, America Centrală, SUA (inclusiv California, Hawaii, Washington și Alaska), nordul Asiei, Pacificul de Sud, Australia, țările din Marea Chinei de Sud și Oceanul Indian, sudul și vestul Africii și Europa de coastă.
 
În acest timp, pasagerii vor vizita o multitudine de situri emblematice din patrimoniul mondial UNESCO, inclusiv piramidele din Giza, în Egipt, Machu Picchu, în Peru, Marele Zid Chinezesc, statuia Christ the Redeemer din Rio de Janeiro și Taj Mahal, în India.
 
În timp ce alte croaziere în jurul lumii petrec de obicei o zi sau două în fiecare port, avantajul acestei croaziere mult mai lungi este că va acosta până la șapte nopți în unele orașe mari, precum Shanghai și Singapore.
 
Inițial, croaziera urma să aibă loc pe nava MV Gemini, care putea găzdui până la 1.074 de pasageri, dar, datorită cererii mari, compania a trecut la MV Lara, care permite 1.266 de pasageri.
 

Dimensiunile cabinelor variază de la 145 de metri pătrați pentru cabinele interioare (care includ un pat dublu, o baie și un birou) la 220 de metri pătrați pentru apartamentele cu balcon (care au o zonă de living suplimentară).
 
Prețurile, care includ toate mesele, băuturile (atât alcoolice, cât și nealcoolice), Wi-Fi, menajul și taxele portuare, încep de la 38.513 dolari și ajung până la 98.226 dolari pe an, în funcție de cazare.
 
Este posibil să alegeți o singură cameră cu familia și prietenii și să împărțiți costurile în funcție de cine se află pe vas la acel moment.
 
În ceea ce privește mâncarea, pasagerii pot alege să ia masa la unul dintre cele două restaurante principale, să viziteze cafeneaua de pe puntea de la piscină sau să comande room service. Printre facilitățile navei se numără o piscină, o terasă la soare, un simulator de golf, un centru de fitness și un spital dotat cu personal medical, un dentist, o farmacie și echipamente medicale, cum ar fi aparate cu raze X și cu ultrasunete și defibrilatoare. (Potrivit liniei de croazieră, personalul medical „are chiar capacitatea de a efectua anumite operații”). Pentru cei care doresc să lucreze de pe mare, există, de asemenea, un mare centru (care înlocuiește un fost cazinou) cu săli de ședință, spații de birouri dedicate, o bibliotecă și o zonă de lounge.
 
În ultimul an, pe măsură ce croazierele revin după pauza pandemică, liniile de croazieră au fost martorele unei cereri incredibile pentru cele în jurul lumii. Spre exemplu, unul dintre itinerariile de 180 de zile ale Oceania Cruises s-a vândut în 30 de minute anul trecut.
 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *