ActualitateSănătate

Craiova va avea Farmacia Tei și Bebe Tei

Grupul Tei, sub conducerea antreprenoarei Roxana Maftei, se pregătește să își extindă prezența în orașul Craiova, odată cu inaugurarea Farmaciei Tei și magazinului de suplimente alimentare și dermatocosmetice Bebe Tei în centrul comercial ElectroPutere Mall, programată pentru vara acestui an.

Farmacia Tei, deținută în proporție de 70% de Roxana Maftei și 30% de Pavăl Holding, este cunoscută pentru rețeaua sa de șapte farmacii cu prețuri accesibile în București, Pitești, Popești Leordeni (județul Ilfov), și Constanța, precum și pentru prezența sa online.

Magazinul de suplimente alimentare și dermatocosmetice Bebe Tei, parte integrantă a Grupului Tei, vine să completeze oferta de produse dedicate îngrijirii familiei și copiilor.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Roxana Maftei, fondatoarea grupului Tei.

Farmacia Tei Craiova

Grupul francez de real estate, Catinvest, aduce o schimbare semnificativă în peisajul retail din Craiova prin introducerea brandurilor Bebe Tei și Farmacia Tei pentru prima dată în oraș. Acest pas reprezintă o extindere strategică, oferind comunității craiovene acces la peste 200 de mărci de top din domeniile retail, modă, produse alimentare și divertisment.

Grupul Catinvest, cunoscut pentru diversitatea și calitatea portofoliului său imobiliar, își consolidează astfel prezența în sectorul de retail prin includerea renumitelor branduri românești Bebe Tei și Farmacia Tei. Această mișcare aduce o varietate semnificativă de opțiuni de cumpărături pentru locuitorii Craiovei, în timp ce consolidează și mai mult reputația Catinvest ca lider în domeniul real estate.

„Succesul ElectroPutere Mall crește cu fiecare nouă deschidere, iar prezența brandurilor Bebe Tei și Farmacia Tei în premieră în Craiova, este un moment mult așteptat.

Vrem să fim locul în care se găsește orice produs, echipament sau accesoriu pentru fiecare membru al familiei.

În prezent, cu peste 200 de magazine, clienții noștri găsesc la ElectroPutere Mall o ofertă completă și cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casă, restaurantelor și divertismentului.

Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru încredere și ne asigurăm că o merităm investind continuu în extinderea și dezvoltarea acestei zone comerciale și consolidându-ne poziția de lider în regiune”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.