Internațional

Compania care te plătește cu 2.000 dolari doar pentru a viziona filme

O companie caută un „cunoscător special de filme de Crăciun” care va primi 2.000 de dolari pentru a viziona și evalua 12 filme de Crăciun de la Hallmark.

BloomsyBox a declarat că respectivul candidat selectat va primi, de asemenea, „un stoc generos de ciocolată fierbinte Ghirardelli” și două perechi de șosete pufoase pentru a se asigura că experiența de vizionare este una plăcută.

„Am creat un sistem de evaluare foarte solid, menit să reziste chiar și la criticile celor mai neclintiți grinch,” a menționat site-ul.

Cinefilul va trebui să evalueze fiecare film în funcție de criterii precum factorul festiv, coeficientul de previzibilitate, verificarea chimiei dintre personaje, capacitatea de a provoca lacrimi și valoarea pentru a fi revizionat.

Filmele alese pentru acest experiment sunt „The Most Wonderful Time of the Year” (2008), „Crown for Christmas” (2015), „The Nine Lives of Christmas” (2014), „Christmas Getaway” (2017), „Journey Back to Christmas” (2016), „Ghosts of Christmas Always” (2022), „Family for Christmas” (2015), „Christmas Under Wraps” (2014), „Three Wise Men and a Baby” (2022), „A Royal Christmas” (2014), „Northpole” (2014) și „The Christmas Train” (2017).

Pe lângă plata de 2.000 de dolari, candidatul selectat va primi și un abonament la o florărie timp de 12 luni.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.