Satiră

Colindătorii așteaptă ca România să intre în Schengen, ca să poată merge cu Sorcova și în țările vecine

După zvonurile că România ar putea fi primită în spațiul Schengen dar pe calea aeriană, mai mulți copii din Ferentari și-au bilete de zbor.

Potrivit surselor redacției noastre, copiii vor merge cu colindul în avion, din scaun în scaun, că s-au săturat de hârtiile de 5 lei primite an de an.

Acum, au o nouă șansă! Ei sunt siguri că vor prinde și vreun milionar ascuns printr-un zbor low cost de la Wizz Air.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.