Satiră

C(i)OLACUL de salvare. „Ai greșit buzunaru’, băiatu’ meu”

Marcel Ciolacu e neliniștit și nu mai știe ce să mai facă ca să fie bine pentru el, bineînțeles, nu pentru populație.

După ce a limitat plățile cash, acum se dă de ceasul morții, afirmând că e alături de micii întreprinzători. Pe scurt, acesta le-a întins C(i)OLACUL de salvare.

Adi Minune îi transmite că „ai greșit buzunaru’, băiatu’ meu”. Va fi un val de evaziune fiscală realizată de comercianți, comercianți pe care oricum banca îi seacă de bani la plățile cu cardul, iar acum Marcelinho le-a întins C(i)OLACUL de salvare, dar nu comercianților, ci băncilor!

Chiar în fotografie se poate observa cum stă la „Cina cea de Taină” alături de trei supuși, pardon, parteneri.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.