Satiră

Ciolacu, supărat pe Dumitru Buzatu că a luat șpagă prea mică

Marcel Ciolacu este foc și pară pe Dumitru Buzatu, că n-a învățat să fure cât trebuie! „Ai luat șpagă prea mică… de aia ți-am făcut și 16!”

Ciolacu dă de pământ cu tovarășul de la Vaslui și îl mustrează. El susține că nu a învățat să fure cât trebuie și cum trebuie și de aia i-a făcut și 16. „Păi 10% din banii ăia îmi revin mie… ce să fac cu atât de puțini bani???”, spune supărat Ciolacu.

Ciolacu susține că i-a învățat să fure milioane de euro, nu de lei! Dar, bătrân fiind, Buzatu probabil nu mai aude bine și a încurcat treburile.

„Ne facem de râs la UE. Oamenii ăia ne trimit bani și voi nu sunteți în stare să-i cheltuiți cum trebuie”, spune Ciolacu într-o ședință de urgență.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *