Ce se mai întâmplă în lume?Lifestyle

Cele mai neobișnuite obiecte uitate de turiști în camerele de hotel

Dacă ești o persoană care călătorește mult, cu siguranță ți-ai uitat și tu lucruri în camera de hotel. Potrivit unui sondaj efectuat în hotelurile europene, printre cele mai neobișnuite obiecte uitate de turiști se numără proteze dentare, un costum complet de clovn și accesorii de vrăjitorie.

LIVING ERA BANNER

Cele mai neobișnuite obiecte uitate de turiști în camerele de hotel

EasyJet Holidays a transmis că a efectuat un sondaj în 100 de hoteluri europene din rețeaua sa pentru a identifica cele mai ciudate și surprinzătoare obiecte care au ajuns la obiecte pierdute în cursul anului trecut.

Sondajul a constatat că mai multe hoteluri au ajuns să dețină proteze dentare depozitate la obiecte pierdute și găsite.

Un hotel a raportat că a găsit un costum complet de clovn, cu perucă și nas roșu, uitat într-o cameră.

Un alt hotel a raportat că personalul a găsit mii de monede vechi de mărci germane ascunse în spatele rezervorului de apă al unei toalete.

Compania citată a declarat că cele mai neobișnuite zece obiecte pierdute și găsite au fost: proteze dentare, accesorii de vrăjitorie, proteze, un ochi de sticlă, o ceașcă de ceai „norocoasă” a bunicii, mii de mărci germane, un costum de clovn, o barcă gonflabilă, caviar și mărgele folosite la vrăji.

„Sărbătorile sunt un moment de relaxare totală și ne place să știm că oaspeții noștri se simt bine în hotelurile noastre”, a declarat Matt Callaghan, director de operațiuni la easyJet Holidays, în comunicatul de presă.

„Cercetările noastre cu partenerii noștri hotelieri au fost interesante, iar unele dintre obiectele pierdute și găsite sunt neobișnuite, dar ne bucurăm să vedem că clienții noștri s-au simțit bine.”

Odată cu această dezvăluire amuzantă, easyJet Holidays a lansat o promoție semnificativă în cadrul Big Orange Sale. Clienții se pot bucura de reduceri substanțiale, economisind 400 de lire sterline din toate pachetele de vacanță care costă de la 4000 de lire sterline în sus, folosind codul BIGSALE la finalizarea comenzii.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.