Satiră

Cătălin Bordea o lasă pe Livia să stea la el acasă cu Spike. „Sunteți de modă veche, bă!”

După ce i-a lăsat mașina Liviei pe care o plătește tot el, iar în dreapta stă Spike, Bordea o lasă să stea în casă cu noul iubit. „Sunteți de modă veche, bă! Așa trebuie să procedezi când îți iubești soția… fosta soție”, spune Cătălin.

CITEȘTE ȘI – Atenție! A apărut o nouă specie de masculi – „Cei mai buni prieteni”. Dan Badea și Cătălin Bordea pot confirma

Practic, acum Bordea face parte din categoria și f*tut și cu banii luați. Ba mai mult, se pare că acesta va scrie și un nou ghid: „Cum să fii prost până la capăt – 3 pași simpli.”

CITEȘTE ȘI – Bordea și-a schimbat parola veche de la Facebook „Livia”, că i-au spart-o toți

  1. O lași pe nevastă-ta să fugă cu cel mai bun prieten.
  2. Îi lași mașina.
  3. Îi plătești ratele la mașină în continuare.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *