Satiră

Casele self-service se închid din cauza lui Robert Negoiță. „A cumpărat de 46 de lei și de restul până la 3 milioane a furat”

După ce Robert Negoiță a recunoscut la emisiunea 40 de întrebări cu Denisei Furai că trăiește cu 46 de lei trei zile, Mega Image-urile din Titan s-au autosesizat. „A cumpărat de 46 de lei și de restul până la 3 milioane le-a furat”, spun oficialii magazinului.

Negoiță a fost dat în gât de paznicul de la Mega Image Titan. Acesta a oferit un interviu în care afirmă despre primarul Sectorului 3 al Capitalei că acesta chiar trăiește cu 46 de lei timp de trei zile.

„Păcălește mereu casele self-service, dar n-am ce să-i fac, că e primar. Am vorbit cu patronii din Franța și le scot din Mega Image-urile din Sector 3, măcar să fure din alt Sector”, spune nea Mihai, paznic în vârstă de 78 de ani.

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.