Internațional

Casa din „Singur acasă”, de vânzare. Prețul sare de 5 milioane de euro

Da, este adevărat. Casa din celebrul film „Home Alone” (n.r. „Singur Acasă”) va fi scoasă la vânzare, iar prețul sare de cinci milioane de euro.

LIVING ERA BANNER

Pentru a doua oară în mai puțin de șase luni, o piesă cheie a francizei cinematografice „Home Alone” este scoasă la vânzare, notează presa internațională.

Vineri, casa emblematică „Home Alone” (n.r. „Singur Acasă”) din primul film a fost scoasă la vânzare. Casa din Winnetka, Illinois, are un preț de 5,25 milioane de dolari.

În luna decembrie a anului trecut, casa de lux care apare în „Home Alone 2: Lost in New York” a fost scoasă la vânzare pentru doar 6,7 milioane de dolari. Această casă este situată în elegantul Upper West Side din Manhattan, la numărul 51 West 95th Street, între Central Park West și Columbus Avenue.

Casa din Winnetka a fost complet renovată și extinsă în 2018. Proprietarii au păstrat fațada casei exact așa cum a apărut în filmul din 1990, în care au jucat Macaulay Culkin, Catherine O’Hara, Joe Pesci și Daniel Stern.

Casa cu cinci dormitoare și șase băi are, de asemenea, o sală de cinema și un teren de sport.

„Home Alone” (n.r. „Singur Acasă”) este un film de comedie de familie lansat în 1990, regizat de Chris Columbus și scris de John Hughes. Povestea îl urmărește pe Kevin McCallister, un băiețel de opt ani interpretat de Macaulay Culkin, care este lăsat accidental singur acasă de către familia sa în timpul vacanței de Crăciun. În timp ce părinții săi sunt plecați, Kevin trebuie să-și protejeze casa de doi hoți ghinioniști, Harry și Marv, jucați de Joe Pesci și Daniel Stern, folosind o serie de capcane ingenioase și hilare.

Filmul a devenit rapid un succes mondial, datorită umorului său, scenariului captivant și prestației adorabile a lui Culkin. „Home Alone” a inspirat numeroase continuări și rămâne o tradiție de vizionare în perioada sărbătorilor de iarnă.

De altfel, în România există și o tradiție în acest sens. În perioada sărbătorilor de iarnă, postul de televiziune PRO TV difuzează toate cele trei serii. Filmul a bătut recorduri de audiență, chiar dacă este difuzat an de an.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.