Satiră

Cabral și-a făcut flotă la Glovo, cauza principală a faptului că s-a umplut de negri în București

Am aflat motivul pentru care s-a umplut de negri la Glovo! Cabral și-a făcut flotă și a adus neamurile din Gambia.

De câteva luni, nu mai vezi alți livratori în afară de negri. Inițial, toată lumea a crezut că România a intrat în război cu Africa… dar s-a renunțat repede la ipoteză, că nu au loc la furat de Iohannis&Co.

Am descoperit rapid cauza. Se pare că nu mai merge cu televiziunea de când Salam a murit la PRO TV, iar fiecare s-a reorientat cum a putut. Esca s-a apucat de NPC pe Tik Tok, Adrian Sârbu și-a deschis altă televiziune din banii statului, iar Cabral și-a făcut flotă pe Glovo.

De asta s-a și umplut Bucureștiul de negri, din cauza lui Cabral. Se pare că nu-l mai interesează „ce spun românii”, ci mai nou, „ce spun neamurile din Gambia”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *