Satiră

Ca să nu se mai ducă la femei, Becali le-a pus jucătorilor FCSB videoclipul cu Marica. „Vă urmăresc și așa vă fac și vouă!”

Gigi Becali a găsit soluția! Supărat că jucătorii nu se antrenează cât trebuie și gândul le stă numai la femei, patronul FCSB le-a pregătit o surpriză!

„O să le reamintesc de videoclipul cu Marica. Așa o să le fac și eu. Îi urmăresc și mă duc peste ei. Poate se potolesc. Toată ziua numai femei văd. Dacă nu-i prind eu, tot îi vede Iisus Hristos și-mi spune ce fac”, spune Becali.

Antrenorul FCSB, Becali, alături de secundul Charalambous, le-au pus o plasmă în vestiar unde rulează numai videoclipul cu Ciprian Marica, când a fost prins antrenând echipa altora.

Mai mult, surse spun că Marica ar fi ales să devină acționar la Farul Constanța pentru că pe litoral sunt mai multe hoteluri, iar așa poate fi prins mai greu.

Florinel Coman e cel mai supărat. El a crezut că au făcut deplasarea în Norvegia ca să se ducă la femei, nu ca să joace. „Ce să mai zic, asta e. Dacă așa vrea patronul… respectăm. Oricum, sunt supărat. Nu mă așteptam să venim aici și să jucăm fotbal. Eu din alt motiv venisem.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *