Satiră

Ca să-l voteze românii, Ciucă își schimbă numele în Ciuc

Echipa de marketing din spatele lui Ciucă, idee strălucitoare! Pentru a atrage cât mai mulți oameni de la țară la vot, Ciucă își schimbă numele în „Ciuc, încă una și mă duc”.

Fascinant! Disperat după ce jurnaliștii de la Gândul l-au prins la „Cina cea de Taină” cu patronu’ Altex, Ciucă pregătește o mișcare de marketing. Își va schimba numele în Ciuc, berea pe care o consumă românii de la țară. Astfel, crede el, mulți se vor păcăli și vor vota, crezând că vor primi Ciuc gratis.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.