Satiră

Ca să-i atragă pe șomeri la biserică, Patriarhul Dani pune păcănele în biserici

Patriarhul Dani a găsit soluția! Ca să-i atragă pe șomeri la biserică acesta va pune păcănele în biserici.

Acesta a încheiat un contract pe perioadă nedeterminată cu RAIBET, iar fiecare biserică va avea cel puțin câte o păcănea montată. Ele vor fi personalizate, iar în loc de 777 vor avea cruce, cruce, cruce. Acum se pot închina liniștiți toată ziua la ele.

De Paște și Crăciun se va da și o specială celui care a fost cel mai credincios tot anul și și-a băgat toți banii la păcănele.

Ce este clar, banii vor fi folosiți în scopuri caritabile, adică fiecare popă își va putea lua câte un Mercedes 2023 ca să poată să ajungă în satele unde nu există apă și canalizare, unde copiii merg zeci de kilometri pe jos să ajungă la școală, ca să-i poată să-i miruie și pe ei.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *