ActualitateInternațional

Brandy Show în Wisconsin: Old Fashioned devine star

Într-o mișcare mai neașteptată decât un cocktail surpriză, Wisconsin a decis să dea la o parte bourbon-ul și să-și declare dragostea deschisă pentru brandy old fashioned, relatează The Associated Press.

În curând, sticla de brandy va fi ca un mic erou cu mantie, deoarece o rezoluție bipartisană a fost adoptată în grabă proclamând brandy old fashioned drept cocktailul oficial al Wisconsin-ului. Iată cum a ajuns statul să aibă un brand nou de fantezie și nu vorbim doar despre băutura din pahar!

Nu vă faceți încă planuri pentru un pelerinaj al băuturilor alcoolice, deoarece această rezoluție e mai mult o promisiune amuzantă decât o lege strictă. În cazul în care se trezește vreodată să se transforme într-un act oficial, brandy old fashioned nu va avea onoarea de a fi alături de simbolurile de stat ca laptele (băutura oficială) sau kringle (produsul de patiserie oficial). Poate că este mai bine așa, nu vrem să înceapă războaiele de cocktailuri.

În timp ce alte state se mândresc cu whiskey-ul lor oficial, Wisconsin spune „Pas de bourbon, te rog!” și se îndrăgostește de brandy-ul său. Un localnic a spus: „Când bourbon-ul dă din coate, brandy-ul îi face cu ochiul”. Și uite așa, într-un ritm de tip tango cu brandy, statul a hotărât să facă acest flirt cunoscut oficial.

Reprezentantul democrat Ryan Clancy, într-un discurs plin de farmec și umor, a spus că adăugarea de legume murate la un brandy old fashioned ar trebui să fie pedepsită cu închisoarea. „Dacă faci asta, ești oficial declarat amator în ale cocktailurilor!” a adăugat el cu un zâmbet ștrengar. Nu ne putem abține să ne întrebăm cât de multe gusturi au fost ofensate în această dispută despre băuturi.

Într-o notă mai serioasă, sau cel puțin cât de serioasă poate fi o dezbatere despre cocktailuri, reprezentantul republican Jon Plumer, inițiatorul rezoluției amuzante, a spus: „Există o mie de lucruri care fac Wisconsin-ul special și asta e doar unul dintre ele”. Aparent, brandy old fashioned e la fel de esențial pentru statul laptelui precum o cască de brânză este pentru un munte de paste.

Deci, să ridicăm cu toții un pahar de brandy old fashioned pentru Wisconsin, acolo unde regulile cocktailurilor sunt flexibile, iar brandy-ul e regele dansului în lumea băuturilor spirtoase!

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Cătălin B
Cu o experiență de peste 20 de ani în media, Cătălin iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze.

.