Satiră

Bordea și-a schimbat parola veche de la Facebook „Livia”, că i-au spart-o toți

Da! Am aflat chiar de la prietenii lui Bordea! Se pare că acesta avea parola de la Facebook „Livia”, iar acum și-a schimbat-o, că i-au spart-o toți.

LIVING ERA BANNER

Se pare că prietenul Spike a fost primul care a reușit să treacă de controalele de securitate ale lui Zuckerberg, iar astfel, el a fost primul care a spart-o pe „Livia.”

CITEȘTE ȘI – Cătălin Bordea o lasă pe Livia să stea la el acasă cu Spike. „Sunteți de modă veche, bă!”

De ciudă, Cătălin și-a pus nou parolă „Livia și Spike 2023 imagini color.”

„Toți am încercat, dar nu am reușit. Nu știu cum a reușit sensibilul ăsta să o spargă…”, spune unul dintre prietenii lui Cătălin Bordea. Măcar de acum o să fie atent, își va crea parole puternice și care nu sunt la îndemâna oricui.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *