Satiră

Bordea a rămas cu sechele! După ce Livia a fugit cu Spike, nu mai ascultă nici manele-manele

După ce Cătălin Bordea a fost părăsit de Livia, soția lui, comediantul s-a lăsat și de manele!

Livia Bordea a fugit cu cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, Spike, iar acum comediantul se pare că nu vrea să mai audă de muzică rap, dar nici de manele. I s-a făcut scârbă de melodia celebră a lui Spike, „Manele.”

CITEȘTE ȘI – Bordea și-a schimbat parola veche de la Facebook „Livia”, că i-au spart-o toți

Numele real al lui Spike parcă a fost predestinat. Paul Mărăcine chiar i-a fost chiar ca un mărăcine în coastă lui Bordea. Pe lângă faptul că i-a furat femeia, i-a furat și muzica. Ce mai ascultă acum la beții Bordea?

CITEȘTE ȘI – Cătălin Bordea o lasă pe Livia să stea la el acasă cu Spike. „Sunteți de modă veche, bă!”

Ba mai mult, se pare că Spike îi dedicase lui Bordea o melodie încă de prin anii 2000. Melodia „Tu”, cu versurile „Tu, o să te duci dracu” îl viza chiar pe Bordea!

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *