Satiră

BOR, parteneriat cu BCR. Când plătești cu cardul acatistul, George îți spune și o rugăciune

Biserica Română Ortodoxă (BOR) a încheiat un parteneriat cu BCR. De acum, când plătești acatistul cu cardul în biserică, la POS, George îți spune și o rugăciune!

„Continuăm digitalizarea Bisericii Române. Așa cum i-am promis lui Dumnezeu, îi vor intra banii direct în cont, ca să nu să-l mai trimită pe Pavel după ei. Încurajăm ca oamenii să folosească cardul și la plățile pentru Cutia Milei. Așa măcar pot să fac credit să-mi schimb și eu Merțanul, am acte doveditoare la bancă,” spune Patriarhul Dani.

Întrebat de reporterii Antena 3 dacă vor exista comisioane, Dani a spus: „Cum să existe comisioane? Este casa lui Dumnezeu. Aici doar doar se dă, nu se și ia. Ne vede Cel de sus!”

De altfel, Patriarhul Daniel a mai anunțat că în curând se vor putea depune și morții online, ca să nu se mai deranjeze popii toată ziua.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *