Satiră

Back to school! Tragedie în Lidl! Două mămici s-au bătut pentru un penar redus 50%

Incident șocant într-un Lidl din Vaslui! Două mămici s-au luat la bătaie pentru un penar. „Eu l-am văzut prima!”, susține mămica care i-a administrat un pumn celeilalte.

Inflația scoate tot ce e mai rău din oameni. Într-un incident izolat la Vaslui, două mămici s-au luat la bătaie pentru un penar. Era redus 50%.

Paznicul, un pensionar la 85 de ani, spune că nu a reușit să ajungă la timp în celălalt capăt al magazinului: „Ce să fac, la vârsta mea mă deplasez mai greu. Noroc că mai completez pensia cu acești 1.000 de lei pe care îi iau de aici, că altfel…”

Supărată, mămica care a văzut prima penarul susține că o va da în judecată. „E incredibil unde s-a ajuns în țara asta. Am făcut credit la bancă ca să pot să iau 2 creioane, un penar și un ghiozdan, iar acum vine tuta asta și mi-l suflă!”

Până una alta, Lidl a transmis că o va lăsa mai ușor cu astfel de oferte.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *