Satiră

Avionul în care se afla Prigojin avea asigurare la Euroins. Putin promite că rezolvă

Șocant! Avionul în care se afla Prigojin împreună cu alte nouă persoane și care s-a prăbușit avea asigurare la Euroins!

LIVING ERA BANNER

Putin încearcă de zile bune să ia legătură cu cineva de la Euroins, dar nu-i răspunde nimeni. Acum, după ce șeful Wagner se presupune că se afla în avionul care s-a prăbușit, șeful statului rus nu știe ce să mai facă ca să-și ia banii înapoi.

„Oamenii mei au omis să-mi spună ca avea asigurare la Euroins. Acum, trebuie să aștept să-mi iau banii înapoi. Dar nu-i nimic, o rezolv eu cu ei. Sper doar să aibă și ei asigurare de viață la o companie de renume,” spune Putin.

Șeful armatei ruse este în șoc! „Noi am știut că avea contract încheiat cu Euroins, da… Probabil că asta era arma secretă a lui Prigojin. Dacă Putin afla de asigurare, nu-l mai exploda cu siguranță.”

După presupusa moarte a șefului Wagner, PROTV a mers imediat în Rusia să vorbească cu vecinii. „Păcat… era un băiat de treabă, un om bun, nu știu cum a murit. Prea tânăr. În loc de bună ziua, trăgea cu armele prin cartier,” spune o vecină.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *