Satiră

Atenție! A apărut o nouă specie de masculi – „Cei mai buni prieteni”. Dan Badea și Cătălin Bordea pot confirma

Cercetătorii britanici au descoperit o nouă specie de masculi feroce. Aceștia fac parte din gama „cei mai buni prieteni” și se pare că fură iubite, soții, neveste, mai tot ce prind.

„E o boală care se răspândește mai repede decât COVID”, spune un cercetător britanic. „În România se pare că deja două persoane publice au de suferit de pe urma sindromului”, continuă acesta. „Boala datează de zeci de ani, dar abia acum i-am putut aloca un nume”.

Mai exact, Cătălin Bordea și Dan Badea au fost infectați cu așa-zișii „cei mai buni prieteni”. Ulterior au rămas singuri pe lume, după ce iubitele au fugit cu noul tip de masculi.

Cercetătorii de la Universitatea Britanică „Best Friend” au declarat că boala nu se mai vindecă.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *