Tech

Apple Watch X. Când ar putea fi lansat dispozitivul ce include monitorizarea tensiunii arteriale

Apple dezvoltă un smartwatch interesant, Apple Watch X, pentru a marca cea de-a zecea aniversare a primei generații a Apple Watch. Acesta ar putea avea un nou sistem de fixare magnetică a benzilor, împreună cu un ecran microLED și monitorizarea tensiunii arteriale, notează presa internațională.

Când ar putea fi lansat Apple Watch X

Data exactă de lansare a Apple Watch X este incertă. Se zvonește că ar putea fi lansat în 2024, sau chiar în 2025. Această ambiguitate provine din anunțul primei generații de Apple Watch în 2014 și din vânzarea ulterioară în anul următor.
Apple are, de asemenea, planuri pentru procesoarele sale de generație următoare pentru Mac-uri, cunoscute sub numele de seria M3. Linia include M3 Ultra, cel mai puternic cip, cu un procesor cu 32 de nuclee și un GPU cu 80 de nuclee. Alte opțiuni includ M3 Max, M3 Pro și M3 de bază, fiecare variind în configurațiile de bază.

Se pare că Apple dezvoltă un smartwatch complet diferit pentru a marca cea de-a zecea aniversare a primei generații a Apple Watch. Denumit Apple Watch X, acesta ar putea fi lansat încă de anul viitor și ar putea avea un nou sistem de fixare magnetică a benzilor în locul mecanismului de blocare existent.

Detaliile sunt dezvăluite de Bloomberg, care a mai susținut că dispozitivul ar putea avea și un ecran microLED și monitorizarea tensiunii arteriale.

În timp ce așa-numitul Apple Watch X promite să fie un nou produs interesant în portofoliul companiei, data exactă de lansare a acestuia reprezintă un mic mister, deoarece Gurman de la Bloomberg crede că ar putea fi lansat fie în 2024, fie în 2025, pe baza a ceea ce Apple consideră a fi cea de-a zecea aniversare a Apple Watch.

Acest lucru se datorează faptului că prima generație a Apple Watch a fost anunțată în 2014, înainte de a fi pusă în vânzare în anul următor, astfel că modelul despre care se zvonește ar putea fi lansat fie anul viitor, fie în 2025.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *