Satiră

Apollo 13 a eşuat din cauza din cauză că rromii au furat o bucată de fier importantă

S-a aflat după ani de zile! Apollo 13 se pare că a eșuat din cauză că o familie de rromi a furat o bucată de fier. 

În urma unui reportaj realizat de Acces Indirect, o familie de rromi din Țăndărei a recunoscut că a furat o bucată de fier și un tub de oxigen la momentul respectiv.

„Am furat-o în liniște, n-am vrut să facem țigănie mare”, susține unul dintre rromi. „Acuma e pusă în ramă, așteptăm să refacă Apollo 13 să o ducem înapoi”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.