ActualitateAlte sporturiSport

Andrei Năstac, românul care încearcă să scrie istorie în Anglia

Puțini îl cunosc pe Andrei Petre Năstac, un talent remarcabil care și-a făcut debutul în liga mondială Bare Knuckle Boxing (BKB), adică în boxul fără mănuși.

Andrei a reușit să impresioneze încă de la prima apariție, debutând cu o victorie pe care nu o va uita niciodată.

Acest pionier al BKB-ului românesc și-a făcut debutul în liga mondială cu o victorie spectaculoasă în fața unui luptător renumit din Anglia ce avea la activ trei victorii și o înfrângere. Performanța sa remarcabilă a atras atenția asupra calităților sale de luptător și abilităților sale excepționale în ring.

Pe data de 27 ianuarie, Andrei se pregătește să facă față unei noi provocări: o confruntare palpitantă cu un adversar impresionant și o diferență semnificativă de greutate.

Adversarul său cântărește 155 de kilograme, în timp ce acesta atinge undeva la 116 kilograme, Andrei Năstac nu se teme de provocările ce îi stau în cale și este gata de o nouă luptă.

Meci Andrei Nastac

Palmaresul lui Andrei Năstac

De asemenea, palmaresul său impresionant include șase titluri de Campion Național în MMA, titlul de Vicecampion Mondial în kempo și două victorii și două înfrângeri în liga ProMMA. Aceste realizări remarcabile nu fac decât să consolideze statutul său ca unul dintre cei mai talentați și perseverenți luptători din România.

Andrei, această figură marcantă a sportului românesc continuă să-și construiască povestea de succes în lumea BKB-ului și să inspire generațiile viitoare de sportivi din țara noastră. Lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua cariera acestui pionier al boxului fără mănuși, al patrulea român din lume care își face simțită prezența și dă tonul în această competiție extrem de exigentă.

Andrei Petre Năstac este o persoană perseverentă, cu o viziune clară și determinare în ceea ce privește obiectivele sale. Așadar, dacă vrei să îl susții, urmărește-l pe Andrei sâmbătă, 27 ianurie, în meciul contra George Taylor.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.