Satiră

Adrian Mutu, sfat pentru Drăgușin: „Să aibă grijă la iarbă, e tare în Anglia!”a

La o zi după ce Radu Drăgușin a fost prezentat la noua sa echipă, Adrian Mutu l-a sunat pe acesta și i-a oferit câteva sfaturi.

Din sursele noastre, se pare că „briliantul” i-a transmis: „Să ai grijă cu iarba, eu nu prea am avut și m-au prins. E tare acolo, trebuie să te ții la ea. Ai grijă și cu zahărul vanilinat. Într-o seară mi-a făcut Consuelo niște gogoși și a doua zi m-au surprins cu albeață pe la nas… mna, se mai întâmplă.”

Chiricheș a venit și el în completare: „Plm, te duci la antrenamente și aia e. Important e să îți iei banii. Sper că tu nu te apuci serios să joci, că ne faci de râs țara.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.