Vedete

Actorul Mark Wahlberg se va retrage în viitorul apropiat. „Nu cred că voi mai juca mult timp”

Mark Wahlberg spune că actori precum Tom Cruise și Brad Pitt l-au motivat să urmeze o carieră în producție, iar acesta a anunțat că nu va mai juca în filme în viitorul apropiat.

Un actor cheie în industria de divertisment de câteva decenii, Mark Wahlberg spune că nu mai are timp de actorie, transmite Fox News.

„Muncesc cu siguranță mai mult acum decât oricând. Unele afaceri le construiești, le transmiți sau le închizi. Sper să văd care sunt interesele copiilor mei, dar nu cred că voi mai continua să joc atât de mult timp la ritmul actual”, a recunoscut el.

După ce a avut multe apariții la nivel de Hollywood, Wahlberg a câștigat popularitate mai întâi ca muzician cu Marky Mark and the Funky Bunch. Trecând la actorie, Wahlberg a declarat că a învățat rapid să producă pentru cariera de actor.

„Am început să produc de nevoie”, a declarat el pentru Cigar Aficionado, menționând că a început cu televiziunea înainte de a trece la film.

„Am început să produc pentru că nu doream să aștept ca Brad Pitt sau Tom Cruise sau alți actori deja consacrați să aibă oportunitatea de a filma înainte ca și eu să am șansa să le prind,” a conchis acesta.

Viața și cariera lui Mark Wahlberg

Mark Wahlberg este un actor, producător și antreprenor american cu o carieră diversificată și bogată în industria entertainment-ului. S-a născut pe 5 iunie 1971 în Boston, Massachusetts, SUA, sub numele de Mark Robert Michael Wahlberg. Viața sa a fost marcată de o serie de transformări remarcabile, de la începuturile sale în muzică și modelează până la consacrarea sa ca actor de top și om de afaceri de succes.

Wahlberg a început în industria muzicală ca rapper sub numele de Marky Mark, parte a grupului Marky Mark and the Funky Bunch. Cu hituri precum „Good Vibrations”, a devenit rapid un fenomen în lumea muzicală, iar aspectul său fizic impresionant l-a adus în lumina reflectoarelor ca model al brandului Calvin Klein. Aceste prime experiențe în lumina reflectoarelor l-au pregătit pentru cariera sa ulterioară în actorie.

În anii ’90, Mark Wahlberg a făcut trecerea la actorie, debutând în filmul „Renașterea gangsterilor”. Cu timpul, a demonstrat că are un talent autentic pentru actorie, apărând în filme remarcabile precum „Boogie Nights”, „Three Kings” și „The Departed”. Performanțele sale au fost apreciate de critici și au fost recompensate cu numeroase nominalizări la premii importante.

De-a lungul carierei sale, Wahlberg s-a dovedit a fi un actor versatil, abordând diverse genuri cinematografice, de la comedii la dramă și acțiune. A jucat în filme de mare succes, precum seria „Transformers”, „Ted”, „The Fighter” (pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar), și multe altele.

În paralel cu cariera sa de actor, Mark Wahlberg a dezvoltat o impresionantă prezență în industria producției cinematografice, fiind producător executiv la numeroase proiecte de succes. De asemenea, el este implicat în afaceri, deținând restaurante, o marcă de apă și companii de producție.

Cu toate că a avut parte de succes în cariera sa, Mark Wahlberg nu a uitat de importanța familiei și implicarea sa în cauze umanitare. Este un tată dedicat și s-a implicat activ în diverse proiecte de caritate.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *