Eveniment

Accident grav în localitatea 2 Mai! Două persoane au decedat, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni

Sâmbătă dimineața a început foarte prost pentru mai mulți tineri. Se pare că o mașină a intrat într-un grup de pietoni în localitatea 2 Mai, iar două persoane au decedat. Conform martorilor prezenți la tragicul eveniment, se pare că 8 tineri au fost loviți de autoturism, iar trei persoane au fost transportate la spital.

UPDATE:

După ce a fugit de la locul accidentului, șoferul care a provocat tragedia a fost prins. Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Autorul evenimentului este un tânăr de 19 ani din Capitală, pe nume Matei-Vlad Pascu și provine dintr-o familie cu bani: mama are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl era pasionat de mașini și de curse off road.

Conform unor informații difuzate de știripesurse.ro și Digi24, Matei-Vlad Pascu, tânărul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai (Constanța), de sâmbătă dimineață, 19 august 2023, se laudă cu statutul său privilegiat, pe rețelele de socializare având poze alături de teancuri de bani.

Știre inițială

Conform SAJ Constanța, nefericitul eveniment s-a petrecut pe 19.08.2023, în jurul orei 5:20, când cadrele medicale au fost solicitate prin serviciul 112, în județul DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai.

Imediat, la fața locului au ajuns două echipaje SMURD și 3 echipaje B2 SAJ.

Doi tineri, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 18-20 ani au decedat, fiind diagnosticați cu politraumatism și leziuni incompatibile cu viața.

O altă tânără de 20 ani, conștientă, dar cu policontuzionată cu traumatism de membre superioare, a fost transportată la Spitalul din Mangalia.

De altfel, doi bărbați în jur de 20 de ani au fost transportați la Spitalul din Mangalia.

Alți trei tineri, care nu au fost răniți, au refuzat trasportul la o unitate medicală.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *