Internațional

10.000 de dolari bacșiș lăsați la un restaurant. Cererile de angajare au crescut enorm

Într-un restaurant din Utah au fost lăsați bacșiș 10.000 de dolari, visul oricărui barman sau ospătar. De atunci, cererile de angajare au crescut enorm, susține proprietarul.

LIVING ERA BANNER

Un grup de tineri a lăsat 10.000$ bacșiș într-un restaurant din Utah 

Alfonso Brito, care deține restaurantul, Monarca, împreună cu soția sa, Claudia, a declarat pentru Insider că Michael McHenry, un client obișnuit și proprietar de restaurant local, a ajuns la Monarca împreună cu alte 24 de persoane într-o vineri „super aglomerată” de la mijlocul lunii septembrie.

În timp ce masa lui McHenry se pregătea să plece, unul dintre invitații săi l-a chemat pe Brito, i-a mulțumit pentru masă și l-a rugat să își aducă personalul.

Brito a spus că a adus la masă o echipă de angajați, inclusiv bucătarii șefi și ajutorii de bucătar, cărora le-a mulțumit.

„Pur și simplu au scos din buzunar 10.000 de dolari și ni i-au înmânat mie și soției mele și Claudiei”, a declarat Brito pentru Insider. „Toți membrii personalului au fost super încântați”.

Brito a spus că a împărțit bacșișul angajaților, și a oferit 2.000 de dolari chelnerului care i-a servit, așa cum a cerut clientul.

„Un act de bunătate depășește cu mult ceea ce cuvintele pot exprima”, a scris restaurantul pe Instagram la momentul respectiv. „Impactul generozității se extinde nu numai asupra personalului nostru, ci și asupra familiilor lor și a întregii noastre comunități.”

Să lași bacșișuri mari este un fel de tradiție printre McHenry și prietenii săi, a spus Brito. Aceștia se întâlnesc la un restaurant o dată pe an și lasă un bacșiș mare pentru personal, dar cel pe care l-au lăsat la Monarca a fost cel mai mare de până acum, a adăugat el.

Brito a spus că numărul de cereri de angajare în restaurantul său a explodat de când respectivii clienți au lăsat bacșișul la mijlocul lunii septembrie. De altfel, noi clienți au fost atrași în restaurant.

„Când aud că cineva ne-a dat bacșiș 10.000 de dolari, ei presupun, evident, că este oferim servicii premium, de clitate”, a spus Brito. „Când intră în restaurantul meu, știu că este adevărat”.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.